Hasznos Linkek


  International Road Transport Union
Az IRU azokat nemzetközi szervezeteket képviseli, amelyek a közúti szállítási ágazatban tevékenykednek.

A Közlekedési Főfelügyelet, a Központi Közlekedési Felügyelet, a megyei (fővárosi) közlekedési felügyeletek és a Polgári Légiközlekedési Hatóság jogutódjaként a Kormány a közúti, a vasúti közlekedéssel, a hajózással, valamint a polgári légiközlekedéssel kapcsolatos közlekedési hatósági feladatok ellátására 2007. január 1-től létrehozta a közlekedésért felelős miniszter irányítása alatt működő egységes, országos hatáskörrel rendelkező közigazgatási szervet, a Nemzeti Közlekedési Hatóságot. 2007. július 1-től a Katonai Légügyi Hivatal, majd 2008. július 1-től a Magyar Vasúti Hivatal is integrálódott a Nemzeti Közlekedési Hatóság szervezetébe.

Gazdasági és Közlekedési Minisztérium
A Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium feladata, hogy a rendelkezésére álló gazdaságpolitikai eszközökkel és az uniós források hatékony felhasználásával elősegítse egy, az egységes európai piacon és a globalizálódó világgazdasági környezetben egyaránt versenyképes, gyors növekedésre képes, magas hozzáadott értéket előállító, innovatív, tudásalapú gazdaság kialakulását. 

  Veszélyesáru Portál
A www.veszélyesáru.hu a veszélyes áruk kezelésének, csomagolásának, tárolásának és szállításának legfontosabb információit szeretné összegyűjteni, és az érdeklődők számára biztosítani. 

  Waberer's
A Waberer's testre szabott, optimális logisztikai megoldásokat dolgoz ki az ügyfelei számára, amely a cégcsoport szolgáltatási palettájából az adott feladat hatékony ellátásához szükséges elemekből építkezik. A közúti vagy kombinált fuvarozás, a tengerentúli és légi szállítmányozás, a raktár-logiszitka, a regionális disztribúció, a vámügynöki tevékenység területén rendelekzésre álló nagy hatékonyságú kapacitásokból a vállalat szakemberei Európa egyik legfejletebb ágazati vállalati informatikai rendszere segítségével alkotják meg a megrendelő számára optimális csomagot. 

 

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete
A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a belföldi és nemzetközi személy- és árutovábbítási tevékenységet végző magyarországi székhelyű gazdálkodó szervezetek és egyéni vállalkozók szakmai érdekképviseleti, érdekvédelmi szervezete, amely e feladatain túlmenően folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kívánja segíteni tagjainak működését és a szakma fejlődését.