Hasznos linkek

International Road Transport UnionInternational Road Transport Union
Az IRU azokat nemzetközi szervezeteket képviseli, amelyek a közúti szállítási ágazatban tevékenykednek.
Technológiai és Ipari MinisztériumTechnológiai és Ipari Minisztérium
A Technológiai és Ipari Minisztérium feladata, hogy a rendelkezésére álló gazdaságpolitikai eszközökkel és az uniós források hatékony felhasználásával elősegítse egy, az egységes európai piacon és a globalizálódó világgazdasági környezetben egyaránt versenyképes, gyors növekedésre képes, magas hozzáadott értéket előállító, innovatív, tudásalapú gazdaság kialakulását. 
 Veszélyesáru PortálVeszélyesáru Portál
A www.veszélyesáru.hu a veszélyes áruk kezelésének, csomagolásának, tárolásának és szállításának legfontosabb információit szeretné összegyűjteni, és az érdeklődők számára biztosítani. 
 Waberer'sWaberer's
A Waberer's testre szabott, optimális logisztikai megoldásokat dolgoz ki az ügyfelei számára, amely a cégcsoport szolgáltatási palettájából az adott feladat hatékony ellátásához szükséges elemekből építkezik. A közúti vagy kombinált fuvarozás, a tengerentúli és légi szállítmányozás, a raktár-logiszitka, a regionális disztribúció, a vámügynöki tevékenység területén rendelekzésre álló nagy hatékonyságú kapacitásokból a vállalat szakemberei Európa egyik legfejletebb ágazati vállalati informatikai rendszere segítségével alkotják meg a megrendelő számára optimális csomagot. 
 Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete

Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete
A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete a belföldi és nemzetközi személy- és árutovábbítási tevékenységet végző magyarországi székhelyű gazdálkodó szervezetek és egyéni vállalkozók szakmai érdekképviseleti, érdekvédelmi szervezete, amely e feladatain túlmenően folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal kívánja segíteni tagjainak működését és a szakma fejlődését.

IMSYS Kft.

IMSYS Kft.
Az IMSYS Mérnöki Szolgáltató Kft. több mint 20 éve segíti magas szakmai színvonalon a hazai és külföldi vállalkozásokat a környezetvédelem, kármentesítés, iparbiztonság, munka- és tűzvédelem területén, illetve szakmai szoftverek fejlesztésével. Az IMSYS Kft. rendelkezik saját, akkreditált anyagvizsgáló és analitikai laboratóriumi háttérrel, akkreditált mintavételi és mérési jogosultságokkal, továbbá ÜHG hitelesítési tevékenységet is végez.

Legfrissebb hírek

Értesüljön elsőként legfrissebb híreinkről, újdonságainkról

Takács Péter - Zeley díj

Takács Péter - Zeley díj

Lítium akkumulátor workshop - 2024.04.22

Lítium akkumulátor workshop - 2024.04.22

Veszélyes áruk szállítására vonatkozó szakmai szeminárium

Veszélyes áruk szállítására vonatkozó szakmai szeminárium